client reviews

Cliënt reviews

"Marian heeft mij met haar heldere visie en wijsheid goed weten te helpen. Als coach beschikt zij steeds over precies die capaciteiten om mijn levensloop goed te observeren, duiden en waar nodig bij te sturen. Daarnaast natuurlijk een erg leuk mens om mee van gedachten te wisselen. A true fountainhead of wisdom!"  
H.J. ten Have

"Een warm, huiselijk ontvangst met een kop thee, een prettig begin van de gesprekken met Marian. Haar manier van werken en persoonlijkheid, geeft veel steun, vertrouwen en laat je oplossingen zien waar je zelf niet aan hebt gedacht. Hierdoor kon ik m'n eigen koers gaan varen en laten zien dat ik er mag zijn. " 
Marijke van Soeren 

"Ik heb Marian leren kennen als een professionele coach. Zij is in staat om goed te luisteren waarna ze snel tot de kern weet te komen. Marian heeft een prettige persoonlijkheid, is oprecht geïnteresseerd en respectvol en heeft humor waardoor de coaching sessies ontspannen verlopen. Juist omdat ze niet uit de gezondheidszorg komt zijn de coachings- gesprekken voor mij vaak verrassend en leveren ze mij nieuwe inzichten op professioneel maar vooral ook op persoonlijk vlak. "
Mireille te Wissel, 40 jaar werkzaam in de gezondheidszorg.

"Iedereen heeft wel eens een moment in het leven dat je niet meer weet of je linksaf moet slaan of rechtsaf. Dat gebeurde toen ik mijn bedrijf verkocht eind 2008. Marian heeft mij dmv coaching in de juiste richting gezet, waarbij mijn competenties, ervaring en dromen in evenwicht zijn. Ook heeft ze me geleerd 'los te laten', waarbij je weer kunt openstaan voor nieuwe uitdagingen. Zoals ze zelf ook weet, ben ik erg blij met Marian!"
Michel de Man

"In de tredmolen van alle dag, de gewoontes, zelf aangeleerd of meegekregen van huis uit, kun je zomaar het idee hebben dat je wordt geleefd. Maar ook in je werk kun je zomaar op een punt komen te staan dat je je afvraagt: wat wil ik eigenlijk. Dit zijn situaties waarin een goed gesprek met een personal coach je inzicht geeft. Inzicht in een situatie en inzicht in jezelf. Marian Mudder is zo’n personal coach. Marian is een fijn, innemend en gevoelig mens. Ze luistert, analyseert en prikkelt je tot nadenken. Ik beveel je haar van harte aan!"
Fre de Vries

"In de tredmolen van alle dag, de gewoontes, zelf aangeleerd of meegekregen van huis uit, kun je zomaar het idee hebben dat je wordt geleefd. Raak je jezelf stukje bij beetje een beetje kwijt en hol je door je leven op weg naar… ja naar wat. Maar ook in je werk kun je zomaar op een punt komen te staan dat je je afvraagt ga ik links, ga ik rechts en wat wil ik eigenlijk. Dit zijn situaties waarin een goed gesprek met een personal coach je inzicht geeft. Inzicht in een situatie en inzicht in jezelf. Marian Mudder is zo’n personal coach. Marian is een fijn, innemend en gevoelig mens. Ze luistert, analyseert en prikkelt je tot nadenken.Ik beveel je haar van harte aan!
" 
 Nancy Pelgrim Redactie Your Way of Life e-gazine 
Share by: