COACHEN

CONTACT
Mail: marianmudder@gmail.comActeren, schrijven en coachen. Coachen? 
Wat heeft coachen met acteren en schrijven te maken? Heel veel. 

Marian licht toe: 'Mijn werk is gebaseerd op drie pijlers: observeren, luisteren en inleven. Die pijlers zet ik in bij alles wat ik doe. Als lifecoach kan ik je helpen meer inzicht in jezelf te krijgen waardoor er ruimte ontstaat emotionele problemen het hoofd te bieden. Problemen zoals: regelmatig terugkerende angst of paniek, depressieve gevoelens, boosheid, verdriet, schuldgevoelens, relatieproblemen, te groot verantwoordelijkheidsgevoel, je niet gezien voelen, verwerken van een scheiding, bindingsangst, verlatingsangst, negatieve gevoelens ten opzichte van jezelf, verslavingen.

Waarom maak je keuzes die niet altijd goed uitpakken? Hoe ga je om met emoties en waarom ervaar je het leven soms als moeilijk of lastig?

Na een proces van persoonlijke ontwikkeling ben ik mensen gaan begeleiden bij veranderings- en bewustwordingsprocessen. Ik heb heb me intensief verdiept in psychologie, oosterse filosofie, transactionele analyse, PRI, PMA, ik heb Reiki I en II gedaan, kinesiologie, mindfulness en ben EFT-behandelaar. 

Ik ben een snelle analytische denker en heb een sterk ontwikkeld intuïtief vermogen. Ik daag je uit anders te denken. Als je kwaliteiten, conditioneringen en beperkingen helder zijn, kun je keuzes maken die meer in overeenstemming zijn met wie je werkelijk bent. Ik stimuleer je uitdagingen aan te gaan en je talent te ontwikkelen, waardoor nieuwe perspectieven binnen handbereik komen.

Wie met mij werkt, ervaart dat ik integer, persoonlijk en nuchter aan het werk ga. Praktische toepasbaarheid en droge humor zijn belangrijke ingrediënten van mijn persoonlijke coachstijl.

De eerste stap is een kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek zal snel duidelijk worden waar de schoen wringt en of ik de juiste coach voor je ben. Je kunt mij bellen of mailen voor meer informatie.

Coaching vindt plaats in Amsterdam, op de locatie van de cliënt of via skype.
Share by: